Jääsularae

Supersula on kaksitoiminen jäänsulatusrae. Tuote kehittää lämpöä, jonka vaikutuksesta jää ja lumi sulaa nopeasti ja tehokkaasti pois. Tuotteella on myös kemiallinen vaikutus, joka pidentää tuotteen toiminta-aikaa.

Super sula on tehokas apuväline lastauslaitureille, ratavaihteille, rampeille, portaille, jalkakäytäville, pakkashuoneille eli paikoissa, joissa tarvitaan nopeaa ja turvallista ainetta liukkauden torjuntaan. Supersula on kalsium-perusteinen aine. Tuote on ympäristöystävällinen sekä käyttäjäystävällinen, eikä vahingoita tiiviitä lattia/ betonipintoja.

Lämpötilojen vaihtelut saattavat vahingoittaa huokoisia betonipintoja. Tuote on ph neutraali.

Jääsula raen hinta 30€+alv. 15litran kannu + toimituskulut

Nestemäinen supersula

Nestemäinen supersula sulattaa jään sekä lumen tehokkaasti, nopeasti, ympäristöystävällisesti ja taloudellisesti. Biologisesti hajoava nestemäinen supersula on palamaton, myrkytön ja turvallinen käyttää. Tuote sisältää korroosioinhibiittoreita, ehkäisten ruostumisen ja hapettumisen. Ei tahraa lattiapintoja.

Nestemäisen supersulan käyttökohteita ovat esim. sisäänkäyntien metalliritilät, lastauslaitureiden metalliportaat, sillat sekä kaiteet ja katot eli kohteet, joissa jää ja lumi ovat haitaksi ja liuoksella on selviä etuja raemaisiin jäänsulatusaineisiin verrattuna. Tuote levitetään käyttökohteeseen esim. paineruiskulla.

Supersula sulattaa jäätyneen hiekoitushiekan ja avaa jäätyneet viemärit. Lähes kaikki materiaalit sopivat yhteen nestemäisen supersulan kanssa!

Nestemäinen supersula hinta 5€/litra+alv. + toimituskulut